Εγγύηση FEVER TRAP

Περιορισμένη εγγύηση προϊόντος

Η VivaLnK Inc(“VivaLnK”) παρέχει περιορισμένη εγγύηση στους αρχικούς αγοραστές των προϊόντων της. Για το Fever Trap®, η VivaLnK εγγυάται στον αρχικό αγοραστή ότι το Fever Trap® (το «Προϊόν») δεν θα εμφανίσει ελαττώματα στο υλικό και την κατασκευή για περίοδο δώδεκα (12) μηνών από την ημερομηνία αγοράς («Περίοδος Εγγύησης»), εφόσον χρησιμοποιείται σύμφωνα με τα εγχειρίδια χρήσης και τις τεχνικές προδιαγραφές υπό κανονική χρήση, για τον προβλεπόμενο σκοπό,. Η VivaLnk δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημίες που προκύψουν από μη τήρηση των οδηγιών χρήσης. Η VivaLnK δεν εγγυάται ότι η λειτουργία του Προϊόντος θα είναι αδιάλειπτη ή χωρίς σφάλματα.

Η  VivaLnK δεν παρέχει καμία εγγύηση για την εφαρμογή (application) ή τη συσκευή που εκτελεί την εφαρμογή, ούτε για οποιεσδήποτε υπηρεσίες παρέχονται από τη  VivaLnK στους χρήστες του Προϊόντος.

Διαχείριση Αξιώσεων

Η  VivaLnK, κατά τη διάρκεια της Περιόδου Εγγύησης, κατά τη διακριτική της ευχέρεια και στο βαθμό που επιτρέπει το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, σε περιπτώσεις αστοχίας υλικού και έχοντας προηγηθεί αίτημα έγκυρης αξίωσης από έναν αρχικό αγοραστή, θα παράσχει υπηρεσίες βάσει εγγύησης με μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες επιλογές, χωρίς χρέωση για τον αρχικό αγοραστή:

  • θα επιδιορθώσει το Προϊόν χρησιμοποιώντας καινούργια ή ανακατασκευασμένα εξαρτήματα ή

  • θα αντικαταστήσει το Προϊόν με ένα καινούργιο ή ανακατασκευασμένο Προϊόν, ή

  • θα προχωρήσει στην επιστροφή των χρημάτων στην αρχική τιμή αγοράς.

Ενδέχεται να ισχύουν και να χρεωθούν έξοδα αποστολής και διεκπεραίωσης. Η παρούσα Περιορισμένη Εγγύηση ισχύει μόνο στις περιπτώσεις που τα Προϊόντα πωλούνται από την ίδια τη  VivaLnK ή μέσω του εξουσιοδοτημένου μεταπωλητή ή αντιπροσώπου της και ισχύει στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Η περιορισμένη εγγύηση θα συνεχίσει να καλύπτει το επισκευασμένο ή αντικατασταθέν Προϊόν για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα της αρχικής Περιόδου Εγγύησης.

Τα προϊόντα ή εξαρτήματά τους που επιστρέφονται και για τα οποία έχετε λάβει επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση προϊόντος, περιέρχονται στην ιδιοκτησία της  VivaLnK, Inc.

Πως θα μου παρασχεθούν υπηρεσίες βάσει εγγύησης

Για να υποβάλετε αξίωση εγγύησης πρέπει να αποστείλετε ένα συμπληρωμένο έντυπο αξίωσης εγγύησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: fevertrap@intermed.com.gr με τις ακόλουθες πληροφορίες και αρχεία:

  • μοντέλο προϊόντος,
  • την πλήρη διεύθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, και
  • την απόδειξη αγοράς ή άλλη απόδειξη της ημερομηνίας αγοράς.

Τη φόρμα αξίωσης εγγύησης  μπορείτε να την αποκτήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://feverscout.com/pages/warranty.

Εξαιρέσεις και Περιορισμοί

Η παρούσα Περιορισμένη Εγγύηση ισχύει μόνο για το Προϊόν που κατασκευάζεται από ή για τη  VivaLnK. Η Περιορισμένη Εγγύηση δεν ισχύει για οποιοδήποτε λογισμικό, ακόμα και το λογισμικό που συσκευάζεται ή πωλείται με το Προϊόν ή είναι ενσωματωμένο στο Προϊόν.

Η παρούσα εγγύηση δεν ισχύει για το Προϊόν ή μέρος του Προϊόντος που έχει διαφοροποιηθεί ή τροποποιηθεί από άποψη λειτουργικότητας ή δυνατότητας από οποιονδήποτε, χωρίς την άδεια της VivaLnK. Επιπλέον, η παρούσα Περιορισμένη Εγγύηση δεν ισχύει:

  • για ζημιές που προκλήθηκαν από τη χρήση με προϊόντα που δεν ανήκουν στη  VivaLnK.

  • για ζημιές που προκλήθηκαν από ατύχημα, κατάχρηση, κακή χρήση, φυσική καταστροφή ή άλλες εξωτερικές αιτίες

  • για ζημιές που προκλήθηκαν από τη λειτουργία του Προϊόντος εκτός των επιτρεπόμενων ή προβλεπόμενων χρήσεων που περιγράφονται από τη VivaLnK ή

  • για ζημιές που προκλήθηκαν από υπηρεσία (συμπεριλαμβανομένων αναβαθμίσεων και επεκτάσεων) που εκτελέστηκαν από οποιονδήποτε δεν είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της  VivaLnK.

Κανένας μεταπωλητής, αντιπρόσωπος, εργαζόμενος της VivaLnK ή οποιοσδήποτε τρίτος δεν είναι εξουσιοδοτημένος να προβεί σε τροποποίηση, επέκταση ή προσθήκη στην παρούσα εγγύηση. Εάν κάποιος όρος αυτής της εγγύησης θεωρηθεί παράνομος ή μη εφαρμόσιμος, θα καταργηθεί από την παρούσα εγγύηση, ενώ οι υπόλοιποι όροι θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ.

Η παρούσα εγγύηση σας παρέχει συγκεκριμένα νομικά δικαιώματα και μπορεί επίσης να έχετε άλλα δικαιώματα που προκύπτουν από τη νομοθεσία της χώρας αγοράς του Προϊόντος.

Περιορισμοί Εγγύησης

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΟΙ ΕΜΜΕΣΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ  (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ) ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ. Σε ορισμένες χώρες δεν επιτρέπονται περιορισμοί στη χρονική διάρκεια των εν λόγω εγγυήσεων,  συνεπώς ο περιορισμός που περιγράφεται ανωτέρω ενδέχεται να μην ισχύει στην περίπτωσή σας.

Περιορισμός Αποζημίωσης

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, Η  VIVALNK ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΤΥΧΑΙΕΣ, ΕΜΜΕΣΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ Ή ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΚΕΡΔΩΝ, ΕΣΟΔΩΝ Ή ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΡΗΤΗΣ Ή ΕΜΜΕΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΟΡΟΥ ΑΥΤΩΝ, Ή ΥΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Η  VIVALNK ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. Σε ορισμένες χώρες δεν επιτρέπονται οι αποκλεισμοί ή οι περιορισμοί ειδικών, έμμεσων, τυχαίων ή επακόλουθων ζημιών, επομένως ο παραπάνω περιορισμός ή η εξαίρεση ενδέχεται να μην ισχύει για εσάς.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Η παρούσα Περιορισμένη Εγγύηση διέπεται από το δίκαιο της Πολιτείας της Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Σε περίπτωση σύγκρουσης των όρων της παρούσας Περιορισμένης Εγγύησης με τις αρχές που διέπουν κάποιο άλλο δίκαιο, οι παρόντες όροι θα υπερισχύουν.

Χρήσιμα Άρθρα

Κατευθυντήριες οδηγίες NICE για τον πυρετό των παιδιών
Κατευθυντήριες οδηγίες NICE για τον πυρετό των παιδιών Κατευθυντήριες οδηγίες NICE για τον πυρε…
Πυρετικοί Σπασμοί -Τι είναι, πως αντιμετωπίζονται
Πυρετικοί Σπασμοί -Τι είναι, πως αντιμετωπίζονται Με ποσοστό 2-4% σε παιδιά ηλικίας 6μηνών έως 5…
Μάθετε για τον πυρετό και την αντιμετώπισή του
Μάθετε για τον πυρετό και την αντιμετώπισή του O πυρετός αποτελεί συχνό σύμπτωμα στην παιδική ηλ…
  • Το αγόρασα πριν 3 μέρες μόλις η μικρή μου ξεκίνησε πυρετό. Το έχω χρησιμοποιήσει 2 βράδια συνεχόμενα και μπήκα να γράψω σχόλια γιατί πραγματικά καταφέραμε να κοιμηθούμε όλοι ήσυχοι στο σπίτι. Πολύ ευγενική η κυρία που με εξυπηρέτησε στο τηλέφωνο.

    Χριστίνα Ν., Αθήνα, 2/2/2020
  • Το βρήκα τυχαία από ένα άρθρο που διάβασα ότι το χρησιμοποιούν στα νοσοκομεία στην Κίνα για τον κορονοϊό. Το αγόρασα γιατί ήμαστε όλοι άρρωστοι σπίτι και μου φάνηκε έξυπνο. Ο γιος μου είναι 4 σκέφτηκα μακάρι να υπήρχε και όταν ήταν πιο μικρός. Βλέπουμε τη θερμοκρασία από το κινητό όποτε θέλουμε και είναι σωστή γιατί το δοκίμασα πάνω μου και το σύγκρινα με το υδραργύρου.

    Σπύρος Χ., Αθήνα, 6/2/2020

Μην τα χάσετε!

Αποκλειστικές προτάσεις, προσφορές και εκπτώσεις!

Copyright © Fevertrap.gr. All rights reserved.