Βρέφη και παιδιά

Το Fever Trap™ σχεδιάστηκε ακριβώς για να προσφέρει, σε εσάς τους γονείς, την ηρεμία που χαρίζει η αίσθηση ασφάλειας. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να αντιληφθείτε άμεσα την άνοδο του πυρετού στο παιδί σας, ειδικά όταν αυτό είναι μικρό. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε, είναι να ενοχλήσετε το παιδί σας ενώ αυτό ησυχάζει.

Με το Fever Trap™ έχετε την απόλυτη πληροφόρηση της διακύμανσης του πυρετού του παιδιού σας, αφού μπορείτε να ελέγχετε τη θερμοκρασία του, κάθε στιγμή, από το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet. Mπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι τα βράδια, γιατί το Fever Trap™ θα σας ειδοποιήσει, όταν ο πυρετός αρχίσει να αυξάνεται, ώστε να λάβετε άμεσα τα κατάλληλα μέτρα.

Η μέτρηση της θερμοκρασίας με το Fever Trap™ είναι ακριβής (κλινική ακρίβεια ±0.1°C μεταξύ 37°C-39°C). Το θερμόμετρο παραμένει σταθερό στη μασχάλη, πραγματοποιώντας συνεχόμενες μετρήσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, την αποφυγή εσφαλμένων αποτελεσμάτων.

Το Fever Trap™ είναι εγκεκριμένο από τον FDA για νοσοκομειακή χρήση και για χρήση σε βρέφη από 29 ημερών και παιδιά.

Χρήσιμα Άρθρα

Κατευθυντήριες οδηγίες NICE για τον πυρετό των παιδιών

Κατευθυντήριες οδηγίες NICE για τον πυρετό των παιδιών Κατευθυντήριες οδηγίες NICE για τον πυρε…

Πυρετικοί Σπασμοί -Τι είναι, πως αντιμετωπίζονται

Πυρετικοί Σπασμοί -Τι είναι, πως αντιμετωπίζονται Με ποσοστό 2-4% σε παιδιά ηλικίας 6μηνών έως 5…

Μάθετε για τον πυρετό και την αντιμετώπισή του

Μάθετε για τον πυρετό και την αντιμετώπισή του O πυρετός αποτελεί συχνό σύμπτωμα στην παιδική ηλ…
  • Το αγόρασα πριν 3 μέρες μόλις η μικρή μου ξεκίνησε πυρετό. Το έχω χρησιμοποιήσει 2 βράδια συνεχόμενα και μπήκα να γράψω σχόλια γιατί πραγματικά καταφέραμε να κοιμηθούμε όλοι ήσυχοι στο σπίτι. Πολύ ευγενική η κυρία που με εξυπηρέτησε στο τηλέφωνο.

    Χριστίνα Ν., Αθήνα, 2/2/2020
  • Το βρήκα τυχαία από ένα άρθρο που διάβασα ότι το χρησιμοποιούν στα νοσοκομεία στην Κίνα για τον κορονοϊό. Το αγόρασα γιατί ήμαστε όλοι άρρωστοι σπίτι και μου φάνηκε έξυπνο. Ο γιος μου είναι 4 σκέφτηκα μακάρι να υπήρχε και όταν ήταν πιο μικρός. Βλέπουμε τη θερμοκρασία από το κινητό όποτε θέλουμε και είναι σωστή γιατί το δοκίμασα πάνω μου και το σύγκρινα με το υδραργύρου.

    Σπύρος Χ., Αθήνα, 6/2/2020

Μην τα χάσετε!

Αποκλειστικές προτάσεις, προσφορές και εκπτώσεις!

Copyright © Fevertrap.gr. All rights reserved.