Η διαχείριση πυρετού με το Fever Trap™

Μια υψηλή θερμοκρασία είναι μια αντίδραση του οργανισμού στα συγκεκριμένα ερεθίσματα της ασθένειας. Ο οργανισμός ανταποκρίνεται αυξάνοντας τη θερμοκρασία του, ώστε να βοηθήσει στην άμυνα του ενάντια στους συγκεκριμένους μηχανισμούς ασθένειας. Ωστόσο, οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας του σώματος μπορούν επίσης να προκληθούν από λόγους διαφορετικούς από αυτούς που σχετίζονται με την ασθένεια.
Η ακριβής και διαρκής μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος έχει μεγάλη ιατρική σημασία. Επιτρέπει:
  • την διάγνωση των ασθενειών σε πρώιμο στάδιο,

  • την παρακολούθηση της πορείας του ασθενούς και

  • την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των θεραπειών που ο Επαγγελματίας Υγείας προτείνει ή/και συνταγογραφεί.

Το θερμόμετρο Fever Trap™ ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με όλα τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας. Η ακρίβεια των μετρήσεων του έχει ελεγχθεί σε συγκριτικές κλινικές μελέτες.

  • Βιοσυμβατότητα

    Το Fever Trap™ έχει δοκιμαστεί για βιοσυμβατότητα προκειμένου να διασφαλιστεί η απόλυτη ακίνδυνη εφαρμογή των θερμομέτρων για το μωρό ή το παιδί. Όλα τα υλικά των εφαρμοσμένων στο σώμα εξαρτημάτων είναι βιοσυμβατά χωρίς μόλυβδο και χωρίς BPA.

  • Κλινικά δοκιμασμένο

    Το Fever Trap™ είναι θερμόμετρο τεχνολογίας αιχμής που βασίζεται στην τεκμηρίωση και τις κλινικές δοκιμές. Άλλωστε είναι από τα λίγα θερμόμετρα που έχει πάρει έγκριση από το FDA και για νοσοκομειακή χρήση, ακόμη και για μωρά από 29 ημερών και μεγαλύτερα.

    Η VivaLNK (www.vivalnk.com) που το έχει αναπτύξει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη ιατρικής τεχνολογίας χρησιμοποιώντας αισθητήρες όπως το e-skin που οδηγεί την εξέλιξη στην συνεχή παρακολούθηση βασικών δεικτών του ανθρώπινου οργανισμού, όπως θερμοκρασίας, υπέρτασης, καρδιακού ρυθμού και άλλων.

  • Μεγάλη διάρκεια
    Μια φόρτιση του Fever Trap™ αρκεί για μέχρι και μια εβδομάδα συνεχόμενης μέτρησης της θερμοκρασίας του παιδιού. Είναι εντυπωσιακό ότι με μια πλήρη φόρτιση το Fever Trap™ μπορεί να κάνει πάνω από 10.000 ακριβείς μετρήσεις!
  • Καταγραφή της διακύμανσης του πυρετού
    Το διάγραμμα της εξέλιξης της θερμοκρασίας είναι έτοιμο και μπορεί να βοηθήσει τον επαγγελματία υγείας να αντιληφθεί ευκολότερα μέσω των προτύπων διακύμανσης του πυρετού την αιτία. Ακόμα και να αντιληφθεί εάν η αγωγή που πρότεινε ή σσυνταγογράφησε ήταν αποτελεσματική. Δείξτε του το διάγραμμα, ή στείλτε του αυτόματα email, που εκτός από τις ανά λεπτό μετρήσεις της θερμοκρασίας, μπορεί να περιλαμβάνει ακόμα και τα συμπτώματα ή/και την αγωγή που ακολουθήσατε (εάν τα καταγράψατε)..
  • Πολλά θερμόμετρα μετρούν… λίγα σε ενημερώνουν

    Το Fever Trap™ παρακολουθεί συνεχώς και με ακρίβεια τη θερμοκρασία του παιδιού σας καθώς κοιμάται, στέλνοντας οπτικές και ακουστικές ενημερώσεις κάθε φορά που η θερμοκρασία ανεβαίνει πάνω από το όριο που εσείς ορίζεται. Εσείς βάλτε τα όρια που θέλετε ή που σας πρότεινε ο παιδίατρος και κοιμηθείτε ήσυχα. Το Fever Trap™ αναλαμβάνει ένα κομμάτι του ρόλου σας, για να είστε ξεκούραστοι να αναλάβετε το πιο σημαντικό. Την φροντίδα των αγαπημένων σας.

Μην τα χάσετε!

Αποκλειστικές προτάσεις, προσφορές και εκπτώσεις!

Copyright © Fevertrap.gr. All rights reserved.